Er du Denteams nye tandlæge?

Er du Denteams nye tandlæge?

Ansættelse med mulighed for kompagniskab

Stillingen:

Vi ønsker at ansætte en tandlæge, som kunne tænke sig at knytte sig til klinikken på længere sigt. Der er mulighed for at blive partner og for at kunne overtage klinikken ude i fremtiden, hvis man har ambitioner om at blive klinikejer. Ønsker man ”blot” at være ansat tandlæge, så er dette bestemt også en mulighed.

Du vil indgå i en stilling som er veletableret med mange loyale patienter.

Vi håber, at du har en lidt bred erfaring, så du kan varetage klinikkens mange behandlingsopgaver, men vi vil også gerne tilbyde dig god oplæring, intern sparring, eksterne kurser og efteruddannelse, så du kan udvikle dig med tidssvarende kompetencer.

Stillingen vil give dig mulighed for at arbejde selvstændigt, og du vil i høj grad kunne præge beslutninger om anvendte materialer og udstyr på klinikken.

Klinikken:

Denteam – Faaborgs Tandlægecenter – er en moderne klinik med fokus på patientvenlighed, kvalitet og præcision.

Klinikken specialiserer sig i behandling af patienter med tandlægeskræk og er fuldt tilgængelig for handicappede.

Klinikken er moderne med lyse venlige lokaler, velindrettede og veludstyrede klinikrum, avanceret røntgenudstyr – samt alt hvad der kræves for at kunne tilbyde behandling under fuld narkose.

Som kollegaer vil du få 1 tandlæge, 2 tandplejere, 1 sekretær og 1 administrationsassistent. Tonen på klinikken er uden mange omsvøb, men altid venlig og humoristisk.

Klinikkens leder og ejer – Tandlæge Amir Barhagh – har en bred viden, som han meget gerne vil dele med sin nye tandlægekollega efter behov og ønske. Amir er specialist i implantologi og tandkirurgi, som han udfører på egen klinik og som mobil kirurg for andre. Han har stor erfaring med komplekse protetiske behandlinger, endodonti og kosmetiske ortodontiske behandlinger.

Området:

Faaborg er en købstad med 7.065 indbyggere på Fyns sydkyst ved Faaborg Fjord. Faaborg ligger mellem bakker, og i farvandet ud for ligger de mange småøer i det Fynske Øhav. Byen har mange gamle velbevarede huse og et velbevaret miljø i midtbyen, hvor Denteam Faaborg tandlægecenter er placeret.

Som tilflytter får du en varm og venlig velkomst overalt i Faaborg Midtfyn Kommune. Vil du bygge, er grundene billige, vil du købe, er huspriserne til at komme i nærheden af, og vil du leje, er der gode muligheder.

Spørgsmål:

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan besvares af Tandlæge Amir Barhagh på telefon 50 14 16 18.

Ansøgning:

Ansøgning vedlagt eksamensbevis, CV og anbefalinger kan sendes til Amir Barhagh per e-mail til denteam@denteam.info – eller med posten til:

Denteam Faaborg, Østergade 47-49, 5600 Faaborg.

Ansøgningsfrist:

Ansøgninger vil blive behandlet løbende med henblik på snarest mulig ansættelse.

Klar til et flot smil?